Preorder CD Mensergerjeniet

      3 reacties op Preorder CD Mensergerjeniet
Cover Mensergerjen!et - Live

Cover Mensergerjen!et – Live

Al eerder heb je op deze website werk van de Nederlandstalige ska- en reggaeband Mensergerjeniet kunnen horen. Eind november komt hun debuutalbum uit, getiteld Live. Werd het eerdere werk nog opgenomen in een studio, deze CD heb ik live opgenomen bij een concert in SJU in Utrecht, en later afgemixt en gemastered.

Bestel je de CD voordat het eerste exemplaar van de persen rolt, dan betaal je geen verzendkosten. Op de bestelpagina kun je jouw exemplaar reserveren. Update: Uitverkocht, al liggen er mogelijk nog een paar exemplaren in een hoek. Laat een berichtje achter bij interesse!

3 gedachten over “Preorder CD Mensergerjeniet

  1. Antoine

    Congratulations to the band & their producer for this achievement! Ordered it blindly. Speaking of which, would be nice to have some links to a few songs on the cd, or parts of them, in this blog entry!

    Antoine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.