Aan de slag voor Omroep Brabant

      Geen reacties op Aan de slag voor Omroep Brabant
Radiostudio 1 bij Omroep Brabant

Radiostudio 1 bij Omroep Brabant

Sinds enige tijd ben ik, als freelance geluidstechnicus, aan het werk voor Omroep Brabant. Voor zowel radio als televisie verzorg ik de audiotechniek. Ik zorg er o.a. voor dat alles verstaanbaar is, monteer items van verslaggevers en regel de audio rondom de verbindingen met de verslaggevers op pad, NOS, Meteoconsult, Verkeersinformatiedienst en telefonische bijdragen. Pas achter de schermen wordt je goed duidelijk wat er allemaal bij het maken van een radio- en tv-uitzending komt kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.