Maybe June @ Omroep Brabant

      2 reacties op Maybe June @ Omroep Brabant

Één keer per jaar vindt op Omroep Brabant radio de Brabantse nachten zijn lang marathon plaats. Een 14 uur lang radioprogramma, met (ook) veel live muziek. Dat is voor de geluidstechnicus (ik in dit geval) 14 uur lang in festivalmodus: band in de studio, 15 minuten opbouwen, 10 minuten soundchecken, en hup, de uitzending in, waarna de volgende band aan de beurt is.

Een aantal optredens kun je terugkijken en -luisteren op de site van Omroep Brabant.

Een vaste band van me, Maybe June, mocht dit jaar als laatste band aan de bak. Over de mix was ik erg tevreden, dus wil ik die graag met jullie delen. En de band ook, want zij hebben ervoor gekozen om de opname officieel uit te brengen op Spotify.

2 gedachten over “Maybe June @ Omroep Brabant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.