BNR Nieuwsradio

      1 reactie op BNR Nieuwsradio

Ik ben blij dat er weer een nieuwe samenwerking is, en wat voor één! Sinds een tijdje ben ik aan de slag voor BNR Nieuwsradio.

Ik ga aan de slag als audio- en uitzendtechnicus voor de radio-uitzendingen en de talloze podcasts die zij aanbieden. Dat zal ik doen in hun studio’s in Amsterdam, maar ik ga ook op pad voor opnames en live-uitzendingen op locatie, bijvoorbeeld voor het bekende The Friday Move, dat iedere vrijdag vanaf een andere locatie (vaak openbaar) uitgezonden wordt en gepresenteerd wordt door Wilfred Genee.

1 gedachte over “BNR Nieuwsradio

  1. Pingback: Uitzenden vanaf Kaapverdië – 2oren.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.