EP aran

      3 reacties op EP aran
aran

aran

‘Acoustic slow rock’, zo omschrijft aran zelf zijn muziek. Acoustic & slow is het zeker. Of het rock is laat ik ter beoordeling aan jezelf.

MS Stereo

MS Stereo

In januari 2009 ontmoeten we elkaar tijdens mijn dienst als geluidstechnicus in popei als hij, in zijn uppie en slechts gewapend met een akoestische gitaar het voorprogramma van een concert verzorgt. Kwetsbaar en gedurfd weet aran met zijn muziek een intieme sfeer te creëren.

Een maand later is aran te gast bij mij in de Rotterdamse SSL studio. Op een vrijdagmiddag nemen we samen 5 nummers op. Het is even zoeken naar de manier die voor hem het beste werkt en de voor deze klus beste microfoons en hun opstelling, maar als die eenmaal gevonden is gaat het aardig vlot.

Eerder nam aran al een EP op bij Theo Vogelaars (ex Tröckener Kecks) en mijn doel is om nu een warmer, eerlijker en open geluid neer te zetten. De gebruikte MS techniek draagt daar zeker aan bij. Zoals gebruikelijk hier zijn de nummers te beluisteren; klik simpelweg op onderstaande mp3 boxen.

Until I found you:

A flow:

A mould:

Call me by my name:

Hunters on the hill:

3 gedachten over “EP aran

  1. nicole

    Klinkt lekker (op mijn pc-speakertjes….;-) ) Ben je geslaagd in je missie om het warmer te laten klinken dan die eerdere opnamen?

  2. Kor Kroes

    We ‘ontdekten’aran een paar jaar geleden toen hij het befaamde Roepaen Festial mocht openen. Daarna speeld hij op ons eigen feest. Blij verrast om weer een aantal nummers van hem op internet te vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.