Workshop podiumtechniek

      2 reacties op Workshop podiumtechniek

Kunstbende heeft mij gevraagd om een workshop podiumtechniek te ontwikkelen en te geven.  Kunstbende is een jongerenorganisatie voor talentontwikkeling en biedt onder andere workshops aan en verzorgt coachingstrajecten voor jongeren.

Tijdens de workshop podiumtechniek leren (beginnende) muzikanten onder andere hoe ze een technische rider op kunnen stellen, wat er bij een soundcheck komt kijken en hoe ze dit vlot kunnen laten verlopen, en wat er van een muzikant verwacht wordt op het podium alvorens een concert van start kan gaan.

Ik zal voornamelijk de technische kant aan bod laten komen. De eerste keer zal ik deze workshop geven samen met Koen Lommerse (bekend van o.a. Beef en Gotcha Allstars), die het onderwerp van de muzikale kant zal benaderen.

Bij voldoende belangstelling kan de workshop herhaald worden. Heb je interesse in een volgende editie? Laat op deze pagina dan even een reactie achter.

2 gedachten over “Workshop podiumtechniek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.