Recensie CD Mensergerjeniet – Live

      Geen reacties op Recensie CD Mensergerjeniet – Live
Top 40 MusicFromNL December 2010

Top 40 MusicFromNL December 2010

In oktober las je op deze website dat de CD Live van Mensergerjeniet uitgebracht zou worden, en kon je deze ook bestellen. Half november is de CD inderdaad verschenen, en wordt nu overwegend positief ontvangen.

Op het bekende platform MusicFromNL is het niet anders. Mensergerjeniet kwam in december nieuw binnen in hun top 40 op de vijfde plaats, en MusicFromNL plaatste een kritische recensie in hun online magazine. De jury had graag meer afwisseling gehoord, vond de CD door het keurige geluid minder knallen dan voor een concertregistratie wenselijk is, en hoopt op een vet studio album.

De tips nemen we graag ter harte en komen hopelijk goed van pas. Want inderdaad gaan er nu geruchten over een eerste studio album! De volledige recensie kun je op deze link vinden. De CD is uiteraard nog steeds te bestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.