Nieuwe band: Maybe June

      1 reactie op Nieuwe band: Maybe June

Meer dan 2 jaar geleden poste ik een berichtje over de band Too red, met een paar videootjes van één van hun concerten. Inmiddels is die band ter ziele, maar 3 van de bandleden zijn -met verse aanvoer- een nieuw project gestart: Maybe June. Ook voor hen verzorg ik nu de geluidstechniek.

De organisatie van het intieme festival backyard classics was overtuigd van hun kunnen en programmeerde de try out van Maybe June als afsluitende act. Onderstaand een filmpje van één van de nummers van dit concert.

Maybe June speelt popmuziek met een vleugje jazz, soul en funk. Voor meer informatie en boekingen kun je terecht op de website van de band.

1 gedachte over “Nieuwe band: Maybe June

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.