Video concert Spanish Blues Band

      1 reactie op Video concert Spanish Blues Band

Inmiddels heb ik het geluk dat ik regelmatig de geluidstechniek van een concert of festival mag verzorgen. Maar zo nu en dan verschijnt er ineens iets op mijn podium dat me meer raakt dan anders. Een concert waarbij bijna alles lekker loopt en de muziek en techniek elkaar naar een hoger plan tillen. Als het dan ook nog een genre is wat je niet vaak tegen komt in Rockcity Eindhoven dan moet ik dat wel delen.

In Eindhoven is muzikantenvereniging Paraplu eerder dit jaar ingetrokken bij PopEi, en dat werd gevierd met een festivalletje ‘Onder de Paraplu’. De aftrap hiervan werd verzorgd door de Spanish Blues Band, een voor deze gelegenheid door Eric van Donkersgoed bij elkaar gebrachte groep gepassioneerde muzikanten. Bijgaand een video-impressie van dit concert, waarbij ik de monitor en front of house mix verzorgde. Met dank aan Eric van Donkersgoed voor de toestemming en de video-edit.

Update: De video is jammer genoeg van youtube verwijderd; vermoedelijk door de eigenaar.

https://www.youtube.com/watch?v=LVej2CV23Zw

1 gedachte over “Video concert Spanish Blues Band

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.