Laatste Namen & Rugnummers

      Geen reacties op Laatste Namen & Rugnummers

Zaterdag 24 juni 2023 is er een einde gekomen aan het radioprogramma ‘Namen & Rugnummers’ op Radio M Utrecht. Na 34 jaar en in totaal 3.515 afleveringen klonk om 18.00 uur het eindsignaal voor hét sportprogramma van Midden-Nederland, nadat eerder op de dag GVVV de promotie vierde naar de tweede divisie. Presentator Pieter Tammens sloot de laatste radio-uitzending af met een dankwoord aan alle trouwe luisteraars.

“We gaan eruit met een kunststukje van onze technici. Waarde luisteraars, dank voor alles. Als cadeau van ons aan jullie nog één keer kippenvel. Zoals het hoort, want daar deden we het voor. De schoonheid en de emotie van de sport. Dag!”

Sinds 2015 was ik één van de audio-technici voor dit radioprogramma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.