Incognito

      Geen reacties op Incognito

Ik duik in de wereld van Protools, een in studio’s veel gebruikt computerprogramma, onder andere om meerdere sporen op te kunnen nemen. Dat, gecombineerd met de analoge TL Audio VTC mengtafel, zijn een paar van de middelen die gebruikt worden bij deze mix.

TL Audio VTC

TL Audio VTC

Meerdere sporen van een nummer getiteld Incognito (uitvoerende helaas onbekend) worden aangeleverd. Leef je uit, maak er een mix van, succes. Automatisering op de analoge mengtafel is niet mogelijk, dus dat vraagt om creativiteit en het liefst ook 4 handen om tijdens het nummer dingen te kunnen regelen. Compressie, noise gates, echo and reverb worden toegevoegd en het arrangement enigszins veranderd.

Ik heb nog geen toestemming ontvangen om het hele nummer hier te kunnen laten horen. In plaats daarvan tref je een fragment van 30 seconden aan. Je kunt het beluisteren door op de mp3 box hieronder te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.