Blokade heeft jouw hulp nodig

      Geen reacties op Blokade heeft jouw hulp nodig

Blokade, die eerder in de studio een demo heeft opgenomen (lezen en luisteren kun je hier), neemt deel aan de bandwedstrijd BeachBattle. En Blokade heeft je hulp nodig!

Op zaterdag 15 november 2008 strijden ze samen met drie andere bands in Scheveningen voor een plaats in de kwartfinale. Die avond wordt 40% van de score bepaald door het publiek. Het zou leuk zijn als jij erbij bent om te jekkeren, te dansen, te stampen en te proosten op al dit rockgeweld én natuurlijk om je stem uit te brengen op Blokade 😉

Elke bezoeker ontvangt bij binnenkomst een stembiljet met daarop de namen van de bands waaruit er die avond één als winnaar gekozen kan worden. Vanaf 22.30 uur kunnen de stemmen worden ingeleverd aan de bar van Saturnus. Er kunnen maximaal 2 (!) stembiljetten per persoon worden ingeleverd. Na 00.10 uur kunnen er geen stembiljetten meer worden ingeleverd.

Komt dus allen genieten van al dit moois.

Zaterdag 15 november 2008
Saturnus Live Music
Keizerstraat 58
Scheveningen
Aanvang 21:00 uur
Routebeschrijving online

€ 2,= entree.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.