Promospot Melissa Etheridge

      Geen reacties op Promospot Melissa Etheridge
Melissa Etheridge bij een optreden in 2007

Melissa Etheridge bij een optreden in 2007

Voor het (fictieve?) WKL radio is een spot gemaakt ter promotie van een live concert uitzending van Melissa Etheridge. De voice-over en wat space effecten werden aangeleverd. De spot werd gemaakt in Protools en is exact 30 seconden lang. Veel effecten en compressie zijn gebruikt. Middels ‘ducking‘ blijft de voice-over verstaanbaar.

De aangeleverde voice-over sprak over ’the female Bruce Springsteen’, wat me op het idee bracht van de eerste 10 seconden. Prince tekende voor de ‘No’ (die komt uit het intro van Alphabetstreet); de ‘sorry’ is afkomstig uit de Hip Hop Club Remix van M – Popmuzik van Ben Liebrand.

Zoals altijd kun je het resultaat beluisteren door op de mp3 box hieronder te klikken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.