Concert The Whip

      2 reacties op Concert The Whip

Deze keer geen nieuws over een nieuw projectje, maar onbeschaamde reclame voor een band en een concert.

Op de grens van Rock, Dance en Techno tref je The Whip, een bandje afkomstig uit Manchester. Als ik me niet vergis kwam New Order daar ook ooit vandaan. Als je de CD van The Whip beluisterd wordt je echter duidelijk dat de gelijkenis met New Order niet ophoudt bij de thuisstad.

Die CD van The Whip, ‘X-marks destination’ kwam ergens rond maart 2008 uit. Was importeren vroegûh nog een hele klus, met de zegening van het internet is dat zo gepiept. En dus zat de CD een paar maandjes later in mijn cd-speler thuis en in de auto onderweg naar Spanje.

Sinds eind deze zomer is de CD ook te verkrijgen in Nederland, maar f*ck de bolle; zelf importeren is nog steeds goedkoper.

Anyway, a.s. vrijdag in de melkweg in Amsterdam en voor wie (zoals ik) vrijdag bezoek krijgt van een oude man met raar hoofddeskel en staf ook nog a.s. zaterdag in de Botanique in Brussel te zien en te horen. Is er iemand bekend trouwens met de Botanique? Hoe kan ik waar snel en goedkoop in de buurt parkeren bijvoorbeeld? Want de les op SAE Rotterdam is ergens tussen 4 en 6 afgelopen, en om 8 uur begint het concert. Krappe planning dus 🙂 Laat het weten als je er bij wilt zijn!

Klikkerdieklik: Youtube filmpje om alvast in de stemming te komen.

2 gedachten over “Concert The Whip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.