Wake up!

      Geen reacties op Wake up!

Het zijn de laatste loodjes die het zwaarst wegen. Maar ook de laatste nootjes kunnen lastig zijn. Zo was oorspronkelijk het plan om in 2008 nog twee producties hier aan jullie te presenteren. Al een tijdje zijn de opnamens van Blokade’s “wil je weten wie ik ben?” af, maar de mix is nog steeds niet naar mijn zin. En daardoor liep een ander project, “Wake up!” ook weer wat vertraging op.

Dus wordt 2008 niet muzikaal afgesloten, maar begint 2009 met een soul/funk projectje. Combineer wat bandleden van Compaz met onder andere de drummer van Simply Red, en je krijgt een schitterend resultaat. “Wake up!” is al een tijdje geleden in de studio’s van SAE opgenomen, maar opnieuw uit de kast gehaald om er een nieuwe versie van te maken in Apple’s Logic. Compleet met percussie, achterstevoren drumgeluiden en op tempo gebaseerde effecten.

“Remember your loved ones, ‘cause they make your world”. Het lijkt me een mooi motto om dit nieuwe jaar in te gaan. En dankzij de vriendelijke toestemming van Andreas Oszkiel blijft het niet bij 30 seconden, maar kun je genieten van de dikke 5 minuten. Credits gaan natuurlijk naar alle artiesten en de engineers. Deze versie werd gemixt als onderdeel van mijn studie aan het sae.

Een tipje van de plannen voor 2009: Chasing Tales (iemand die Teun’s gitaar heeft gezien?) is ver gevorderd met de opnamens van Melody. Mensergerjeniet komt 4 kleine woordjes als demo opnemen, en Before Dawn wil wel, maar heeft vooralsnog een vacature voor een drummer.

Nog een laatste voetnoot: ik werd erop gewezen dat de abonneer mogelijkheid aan de rechterkant van deze pagina in een digitaal zwart gat verdwenen was. Zoals je ziet is-t-ie er weer 🙂 Je kunt dus weer (als je dat nog niet gedaan had) je email-adres achter laten zodat je een berichtje krijgt als er een nieuw nummer op de site verschijnt.

Een muzikaal 2009 toegewenst! Klik op de mp3 box hieronder om Wake up! te beluisteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.