SingShop shownight

      Geen reacties op SingShop shownight

Zingen is leuk en iedereen kan zingen. Van jong tot oud en van amateur tot professional. Dat is het motto van Nova’s SingShop, de net iets andere zangschool van Eindhoven. Haar cursussen worden afgesloten met een optreden op een echt poppodium, met een echte band. Een geweldige en meestal ook unieke ervaring voor de cursisten.

Al meerdere malen mocht ik het geluid (zaal-, monitormix en mastering voor de video) bij deze ‘shownights’ verzorgen. Onderstaand een video van de editie van januari 2013. En voor wie nu denkt af en toe, of vaker, een valse noot te horen: ga er zelf maar eens staan. Praten we daarna verder.

Muziek is vooral plezier maken. Alleen en met elkaar. En daar is dit een van de beste voorbeelden van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.